Author Archives: admin

Karriereudvikling for seniorer

I det ene ringhjørne står politikerne og råber: ”Vi skal arbejde mere og længere” og ”Vi kan ikke klare os uden det grå guld”

I det andet ringhjørne står en 57 årig jobsøgende med følelsen af, at der forekommer aldersdiskrimination på arbejdsmarkedet

Hør her, hvad du som senior selv kan gøre for enten at komme i job igen eller at forblive på arbejdsmarkedet, så længe du ønsker det.

Karriererådgiver Anne Marie Valentin fra www.karriereeksperten.dk har i mere en 15 år rådgivet tusindvis af danskere i deres karriereudvikling – deriblandt flere seniorer. Anne Maries statement er ”Du er nødt til selv at tage ansvar for dit jobliv – der er ikke andre, der gør det for dig”. Hør her Anne Marie Valentins råd til dig som senior, om hvordan du enten kommer i job igen eller forbliver på arbejdsmarkedet – så længe DU ønsker det!

Visitkort-01

Få succes med dit sunde nytårsforsæt

Når vi står foran et nyt år, er der mange af os, der har for vane at lave nytårsforsætter. Men at holde et nytårsforsæt kræver mere end gode intentioner. Hvis du også er en af dem, der har svært ved at holde dine sunde nytårsforsætter, så lyt med her, hvor coach Anni Kirk fortæller, hvad der skal til, for at nå i mål med dit nytårsforsæt i år.

Krifa Podcast på vej!

Fra september vil Kristelig Fagbevægelse opdatere denne hjemmeside med podcast om den gode karriere, det glade arbejdsliv, det sunde arbejdsliv, den gode balance. Vi laver cirka én podcast pr. uge. Følg med her på sitet eller endnu bedre: tilføj os på din podcast-player på din telefon – så får du automatisk besked, når der er en ny podcast