Monthly Archives: December 2013

Sådan får du mest mulig udbytte af din LinkedIn-profil

Hør her, Morten Vium fra www.mortenvium.dk give sit bud på, hvordan du får mest mulig udbytte af din LinkedIn-profil.

Morten Vium er anerkendt ekspert på professionel networking gennem sociale medier – deriblandt LinkedIn. Morten underviser blandt andet sælgere i at optimere deres udbytte af LinkedIn – en viden, som også er brugbar for dig, der bruger LinkedIn i din karriereudvikling.

Hør Mortens bud på, hvad der er det rigtige netværk for ham og hvordan han bevidst arbejder med at skabe værdifulde relationer gennem LinkedIn – og hvordan han er gået fra at have et netværk til AT netværke. Lyt og lær af Morten Vium, så du kan arbejde med at blive en professionel netværker gennem Linkedin – og høste frugterne heraf.

Scor gevinsten ved en skjult pensionsfinte – med Kim Valentin

Få klart svar på, hvordan du får fingre i 2,7 % af din kapitalpension, som ellers går til skattefar.

Kim Valentin – Adm. Direktør i Finanshuset Fredensborg – hjælper dig med at få mest muligt ud af din pensionsopsparing, og afliver samtidig nogle af de værste myter på pensionsområdet.

Vi har samlet de vigtigste spørgsmål, du bør stille til din bank eller dit pensionsselskab i forbindelse med konvertering fra kapitalpension til aldersopsparing. Klik på dette link for at læse spørgsmålene.

Bliv bedre til at kommunikere og skabe god dialog

Vi kan alle blive bedre til at kommunikere og skabe god dialog – til stor gevinst for os selv og andre.

Hvis du kender til almindelige udfordringer med misforståelser og samtaler der går skævt, er der råd at hente. Merete Bergman Smit giver konkrete råd, og fortæller om praktiske redskaber, der kan fremme gensidig forståelse, og hjælpe dig med at skabe god dialog,

Fokus er på hvad du kan gøre i hverdagen for at skabe god dialog i forskellige situationer – både hjemme og på arbejdet. Det kan være når du taler med en kundeservicemedarbejder, en kollega, din ægtefælle eller møder en utilfreds kunde.

Vi ser nærmere på hvilken betydning vore forventninger, adfærd og udtryk har – og du kan høre om hvilke 3 vigtige ting, du kan gøre, for at skabe god dialog.

Få en bedre balance i dit arbejdsliv

Mange mennesker oplever i højere grad at arbejdslivet presser sig på i fritiden, og at det derfor bliver sværere at adskille arbejde fra fritid. For en stor del af danskere resulterer det i følelsen af aldrig at have fri og er derfor en mulig kilde til stress. Men hvordan bliver jeg bedre til at finde min balance?

Vi interviewer Helle Rosdahl Lund som er ekspert indenfor worklife balance.

Du vil blive præsenteret for nye værktøjer og ideer til at få en bedre balance imellem arbejde og fritid.