Monthly Archives: January 2014

Når leg bliver til arbejde

I den her episode fokuserer vi på hvordan du kan få en sjovere dag på arbejde, og om hvordan leg rent faktisk kan øge din læring og måske endda styrke din karriere – uanset din branche!

Vi interviewer Mette Berner og Michael Meinhardt, som lever af at forene arbejde med leg.

De vil give deres bud på hvordan du kan blive bedre til at lege i dit arbejde, og hvordan du pludselig kan opleve at få helt nye ideer og se nye sider af dine kollegaer. Oven i købet mens du har det sjovt!

Peter Graulund om karrierestop og nye mål

Hvilke jobmuligheder venter når kroppen siger stop, eller når vi på andre måder skal søge ny motivation og sætte nye mål i arbejdslivet – uden at ønske det.

Peter Graulund er tidligere målkonge i den danske superliga, og kendt fra et par af de største danske klubber – plus et par udlandseventyr. Peter er idag endnu mere på tv hver eneste uge, men uden jobbet han elskede.

I podcasten her giver Peter dig et indblik i en karriere og en branche som nok er anderledes end din, men måske med samme behov for at finde motivation, arbejdsglæde, og behovet for at lykkes som du oplever det i din hverdag.

Løb vinteren i møde – uanset vejr og vind

Vil du gerne trodse både regn og vind og starte det nye år med løbeskoene på? I denne podcast har vi allieret os med ekstremsport entusiast Ole Mose Nielsen. Han giver bl.a. sine bedste bud på, hvordan man kommer de dårlige undskyldninger til livs og lykkes med løbeprojektet.

Ole Mose Nielsen en helt almindelig mand, der har valgt at gennemføre noget ekstremt ualmindeligt. Ved siden af karriere og familieliv har han  svømmet tværs over Gibraltarstrædet, løbet 7 marathon på 7 kontinenter på 7 dage, cyklet rundt om Lake Titicaca og besteget Mount Everest – alt sammen på en periode på blot 3 måneder. Ole var blandt andet også med i Aftenshowet på DR1, da han blev ramt af en lavine under en træningstur. Derfor har Ole ikke bare erfaringer med ekstremsport og ekstreme hændelser, men også indsigt i hvordan man laver helt lavpraktiske træningsplaner og fører sine mål ud i livet.

Få succes med dit sunde nytårsforsæt

Når vi står foran et nyt år, er der mange af os, der har for vane at lave nytårsforsætter. Men at holde et nytårsforsæt kræver mere end gode intentioner. Hvis du også er en af dem, der har svært ved at holde dine sunde nytårsforsætter, så lyt med her, hvor coach Anni Kirk fortæller, hvad der skal til, for at nå i mål med dit nytårsforsæt i år.