Monthly Archives: February 2014

Hold liv i dit parforhold

Gert Martin HaldHar du oplevet at gnisten i dit parforhold pludselig er forsvundet og trænger du til inspiration til at gøre hverdagen til en valentinsdag?

Temperaturen i dit parforhold smitter nemlig ofte af på alt andet i dit liv. Det kan påvirke både dit arbejdsliv og dine børn.

Vi interviewer Gert Martin Hald, som er Lektor i medicinsk psykologi og specialist i klinisk sexologi. Han er bl.a. kendt fra DR3 programserien ”Gift ved første Blik”, hvor han var en af eksperterne. I denne Krifa-podcast løfter Gert Martin Hald bl.a. sløret for, hvad du kan gøre, hvis friværdien i dit parforhold er forsvundet.

Vil du vide mere? Vi har også lavet et webinar med Gert Martin Hald. Det handler om, hvilke områder i parforholdet, der bedst forudsiger et godt og velfungerende parforhold, og hvad I som par kan gøre, hvis I ikke passer så godt sammen på disse områder. Klik ind på vores selvbetjeningsside Mit krifa. Du finder webinaret ”Passer du og din partner sammen” under menuen ”Din Karriere” -> ”Webinararkiv”.

Du kan mere end du tror

Fredskov Marathon 2013-07-05 55Vi kan nemt bilde os ind, at noget er umuligt for os, selvom det ikke er tilfældet. For ofte kan vi mere end vi tror. Du kan ofte mere end du tror.

Annette Fredskov er et levende eksempel på det. Hun gjorde noget andre mente var umuligt. Hun løb 1 maratonløb hver dag i et helt år. Ja, faktisk 366 løb på 365 dage! Inden hun besluttede sig for det, havde hun fået en sclerose-diagnose, og lægen anbefalede, at hun ikke løb for lange ture (!). Hun var nedslået, men tog en radikal beslutning og lagde en plan, sammen med hendes familie. Idag har hun ingen sclerose-symptomer, og gør alt for at få det bedste ud af sit liv. Ikke bare sin egen skyld men for dem omkring hende. Hun betragter sig selv som en almindelig kvinde, der lever et almindeligt liv, med mand og børn i Næstved. Men hun gjorde noget meget ualmindeligt.

Hør her interviewet med hende. Hun deler ud af sine erfaringer og giver sine bedste råd. Så du kan bryde med dine vante forestillinger, og finde inspiration til at nå dine mål, og gøre det, du troede var umuligt.

Vær nysgerrig og undgå at give fordummende ros med Christian Ørsted

Gernyx_red_sq_small1

Rosende ord fra chefen, det lyder dejligt, men det kan være farligt og de velmenende intentioner kan gå ud over medarbejderne.  Ros er en god ting, og ros gør måske gladere men også dummere.

I denne  Krifa-podcast bliver Christian Ørsted interviewet, om det han beskriver som myten om ros i sin bog LIVSFARLIG LEDELSE