Monthly Archives: March 2014

Malmros – Om modet til at turde

director Nils Malmros shHvor finder man modet til at følge drømmene i arbejdslivet? Dér hvor du præsterer bedst og finder dig godt tilpas?

Nils Malmros har igen og igen fyldt landets biografsale til sidste plads. Nils Malmros har fulgt sine drømme gennem arbejdslivet og filmmageren fra Aarhus har modtaget utallige danske og internationale priser for sine film.

Tag plads på forreste række og hent inspiration fra filmmageren – til drømmene i dit arbejdsliv.

Sådan bryder du en vane og når dine mål!

Hjernen elsker vaner. Hver gang vi har en vane, sparer hjernen energi og vanen giver desuden en følelse af tryghed, og af at vi er på rette spor. Imidlertid kan det der føles trygt, være det stik modsatte i en forandrende tid, nemlig reelt set utrygt.

I denne podcast vil du høre Torben Wiese fortælle om vanens magt, om hvordan du sætter dig gode mål, og hvad er den sværeste vane at lægge på hylden? 

Læs mere om Torben på her

Torben 0001

Spis “rigtig mad” og få mere overskud

paleo-bogMange danskere stresser dagligt over deres kost – hvad skal man spise, hvornår og hvor ofte? Aldrig har der været så stort fokus på kost, sideløbende med virksomhedernes fokus på performance og energi.

Vejen til et stabilt energiniveau gennem hele arbejdsdagen går gennem kosten! Det mener stjernekokken Thomas Rode Andersen og sommelier Thilde Jo Maarbjerg. I denne podcast kan du bl.a. høre om de mange positive effekter, de har opnået ved at spise Stenalderkost.

Undgå mobning på arbejdspladsen – med Peter Mygind

Foto: Stine Heilmann

Foto: Stine Heilmann

Mobning er et problem på mange arbejdspladser – og de fleste af os støder på den i højere eller mindre grad i løbet af vores arbejdsliv. Mobning kan have alvorlige konsekvenser. Ikke bare for den enkelte, men for hele arbejdspladsen.

I 2006 startede Peter Mygind sin mission mod mobning, og det er bl.a blevet til tv-programmer på DR, adskillige foredrag og senest bogen, Myginds Mission. I denne podcast giver Peter sit bud på, hvordan du kan undgå mobning på din arbejdsplads.

Bliv leder i dit eget liv

 

Inspimotion

Er du selv herre over din karriere?  Eller føler du den ligger i hænderne på andre?

Vi vil i denne podcast stille skarpt på selvledelse. Du vil få konkrete værktøjer og simple teknikker til at opnå en større grad af styring i dit liv med højere livkvalitet til følge.

Få i denne episode ideer og inspiration til et liv med flere muligheder og færre begrænsninger.

Vi interviewer Vibeke Nørly som er iværksætter, foredragsholder og forfatter.

Vibeke har tidligere været udsat for en invaliderende ulykke og ved derfor hvad det vil sige at: Vinde sit liv tilbage, og indtage chefstolen i det!

God fornøjelse.

Sådan får du fast job gennem et vikarbureau

Er du på jagt efter det faste job? Så Lyt med her! Måske går vejen til dit næste faste job gennem et vikarbureau. 

Konsulent Marie Rasmussen fra vikarbureauet Adecco vil i denne podcast løfte sløret for:

  • Hvordan du kan gå fra at være vikar til at være fastansat?
  • Hvilke muligheder har du som vikar?
  • Hvilke brancher rykker det indenfor?
  • Hvad kræver det af dig og hvad er vilkårerne?

Tusindvis af danskere får fast job gennem et vikarbureau – skal du være en af dem?