Monthly Archives: May 2014

Alle har brug for en god leder

0d7fb69
En god leder er nærværende og kan skabe fokus og begejstring. Det mener Kim Fogh, der også lægger vægt på, at den gode leder sætter sine medarbejderne i stand til at udfolde deres potentiale, og selv er meget bevidst om sin rolle og redskaber. Derfor arbejder den gode leder også konstant med at udvikle sig selv indenfor 5 centrale områder. Det kan vi alle lære noget af. Lyt med og hør hvordan du kan udvikle dig i dit arbejdsliv og styrke dine lederevner.

Vil du mere end bare lytte?
Brug de næste 3 uger på fokuseret at arbejde med dig selv. Se vedhæftede hjemmeopgave og oplev hvilken markant forskel det kan gøre, hvis du prioriterer at rykke dig som menneske og leder.

Gør telefonen til dit skarpeste jobsøgningsvåben

Jobsøgning er benhård business.

LIge meget hvilken branche du søger inden for. Lige meget om du søger opslåede eller uopfordrede stillinger, så er der mange om buddet. Hvad kan du gøre for at komme frem i køen, så du bliver indkaldt til den afgørende jobsamtale?

Undersøgelser viser, at størstedelen af arbejdsgiverne gerne vil kontaktes telefonisk af interesserede jobsøgere, men samtidig, at det et fåtal af jobsøgere, der tager den direkte kontakt til arbejdsgiverne.

Men hvordan griber du an? Hvad skal du spørge om? Hvornår skal du ringe? Hvordan finder du modet til at gå fra tanke til handling?

Jesper Wittus-Kåstrup, virksomhedskonsulent ved Jobcenter Århus, har stor erfaring med at afholde ringe-workshops for ledige. Han ved derfor alt om, hvordan du griber det an og ikke mindst, hvad gevinsten for dig kan være.

At satse alt for en sag – med Anja Ringgren Lovén

AnjaogbørnHar du nogensinde haft lyst til at gå 100% efter dine drømme?

Til at følge dit hjerte og satse alt for én sag?

I denne podcast kan du møde Anja Ringgren Lovén – den succesfulde karrierekvinde, der opgav fast løn, materielle goder og Danmarks trygge rammer til fordel for Afrikas heksebørn. I dag bor og arbejder Anja i Nigeria, hvorfra hun driver sin egen nødhjælpsorganisation, DINNødhjælp, og personligt sørger for at hver doneret krone, går til at skabe et godt liv for børnene.

Anjas historie handler om at træffe valg med hjertet, om at have mod til at gå utraditionelle veje og ikke mindst om at gøre det man er bedst til.

 

Et langt og sundt liv med Radiodoktoren

CRW_6950.jpg Carsten

Hvad er opskriften på at leve et langt og et sundt liv? Det giver Radiodoktoren, Carsten Vagn-Hansen sit bud på i denne podcast.

Læge, Carsten Vagn-Hansen har udgivet flere bøger om sundhed og sygdom og har en lang professionel karriere bag sig.

Han har bl.a. givet gode råd om sundhed som tv-doktor hos Danmarks Radio, og i hele 13 år som radiodoktor på programmet, ’Spørg om sundhed på P4′.