Monthly Archives: July 2014

Den gode spiral – skab mere trivsel i din hverdag

ELisn dårlig tone på jobbet fører ofte til flere hverdagskonflikter og øget stress. Det kan skabe en negativ spiral, der kan være svær at bryde. For dårlig kommunikation, stress og konflikter hænger tit sammen og forstærker hinanden.

Lyt med og bliv klogere på hvad du kan gøre for at bryde cirklen og skabe en positiv spiral, der giver et bedre og gladere arbejdsliv.

Vi sætter fokus på hverdagssituationer vi alle kender og du får konkrete råd om hvad der virker og hvad du kan gøre. Hør stress- og ledelsesekspert Lis Lyngbjerg dele ud af sin viden og erfaringer.

Kontakt Krifa Jobtrivsel

Læs mere
www.lyngbjerg.dk
Konstruktiv konflikt, tak!

Karriereudvikling for seniorer

I det ene ringhjørne står politikerne og råber: ”Vi skal arbejde mere og længere” og ”Vi kan ikke klare os uden det grå guld”

I det andet ringhjørne står en 57 årig jobsøgende med følelsen af, at der forekommer aldersdiskrimination på arbejdsmarkedet

Hør her, hvad du som senior selv kan gøre for enten at komme i job igen eller at forblive på arbejdsmarkedet, så længe du ønsker det.

Karriererådgiver Anne Marie Valentin fra www.karriereeksperten.dk har i mere en 15 år rådgivet tusindvis af danskere i deres karriereudvikling – deriblandt flere seniorer. Anne Maries statement er ”Du er nødt til selv at tage ansvar for dit jobliv – der er ikke andre, der gør det for dig”. Hør her Anne Marie Valentins råd til dig som senior, om hvordan du enten kommer i job igen eller forbliver på arbejdsmarkedet – så længe DU ønsker det!

Visitkort-01

Træn dig i mental topform

Ebbe_Lavendt_1Et sundt arbejdsliv handler ikke kun om frugtordninger eller kontor-fitness. Det handler i lige så høj grad om, at være mental sund, og om at have en god balance mellem positive og negative følelser igennem en arbejdsdag. I denne podcast fortæller erhvervspsykolog og forsker, Ebbe Lavendt, om psykisk sundhed og  hvad du selv kan gøre for at træne og komme i mental topform.

Ebbe Lavendt er leder af Center for Positiv Psykologi og en af landets største kapaciteter på området. Ebbe har over 15 års erfaring med at arbejde som konsulent i private og offentlige organisationer og har desuden, som den eneste i Danmark, en Master of Applied Positive Psychology.

Der er et lykkeligt land

Medarbejderportræt - MANDAGmorgen 2011

Danmark kommer ofte ind på 1. pladsen på verdensranglisterne over lykke.

Men hvad betyder det for dig?

Vi vil i denne podcast stille skarpt på lykke. Hvornår i livet kan du forvente at være mest lykkelig? Bliver man lykkelig af at tjene den store løn, og hvad er sammenhængen imellem arbejde og lykke?

Lyt med når vi interviewer Meik Wiking fra Institut for lykkeforskning.