Monthly Archives: September 2014

Vejen til stærkt teamwork & samarbejde

Når det lykkes og fungerer, kan et stærkt samarbejde mellem mennesker skabe utrolige resultater og stor trivsel i hverdagen. Samtidig kan dårligt samarbejde ødelægge de fleste projekter, hverdage og afdelinger. Hvis du kender til de daglige glæder og udfordringer ved teamwork – og ønsker at blive klogere, så lyt med her. Vi sætter fokus på hvordan vi gennem tillid til hinanden og en målrettet indsats skaber et stærkt team der kan stå distancen.

untitledAsger Fredslund, stifter af SiriusPartner, deler ud af sine erfaringer fra forsvarets special enhed Siriuspatruljen og nogle af sine talrige konsulentopgaver. Asger giver sit bud på opskriften bag stærkt teamwork – og fortæller om hvad der kendetegner et godt team. Udnyt chancen og lær fra en af de bedste, når vi bl.a. taler om hvordan et team bedst tackler kriser og konflikter – hvor vigtige mentale og fysiske pauser er – og hvor stor en betydning ens personlige indstilling har, i samarbejdet med andre.

 

Få succes uden afsavn

N13129 En lille, men voksende gruppe iværksættere har besluttet sig for at indrette deres arbejdsliv anderledes: De opbygger virksomheder der omsætter for flere hunderede millioner og tager sig samtidig god tid til at nyde livet og familien. En af de personer og forfatter til bestselleren: Succes uden afsavn og Den store ide fortæller dig i denne podcast hvordan du kan opnå succes uden af lide afsavn.

Martin Bjergegaard vil I denne podcast give dig konkrete værktøjer til at opnå en bedre balance imellem arbejde og fritid.

Få et godt studieliv – kom godt fra start!

jakob handelshøjskolen64.397 studerende blev i sommer optaget på en videregående uddannelse i Danmark. Rekordmange står på tærsklen til en ny tilværelse som studerende – mange i en helt ny by uden de trygge relationer ved deres side. En tilværelse med nye krav og forventninger og med håbe om at drømmejobbet ligger forenden af studiet.

Jakob Skaarup Højland er kandidatstuderende på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciense og arbejder som marketing- og projektmanager i Studenterlauget. Derigennem er han med til at arrangere events målrettet de nye studerende – deriblandt Student Life Fair Messen, der gik af stablen den 10. og 11. september. Mere end 3000 studerende kunne på messen møde banker, fagforeninger, interesseorganisationer, der alle ønskede at hjælpe de studerende til at få en god start på deres studieliv.

Hør her, Jakobs erfaringer og tanker om, hvad man som ny studerende kan gøre for at få en god start på sit studie. Hvad skal dertil for at få et godt studieliv og hvem kan hjælpe dig på vej mod målet – den afsluttende eksamen.

Kaos-kontor eller effektiv arbejdsplads?

ML-COL-3Tænker du nogensinde over, hvordan din arbejdsplads er indrettet, hvordan skrivebordene er placeret i forhold til hinanden, eller hvor langt der er til kopimaskinen?!

I denne podcast taler vi med Mads Lindholm om, hvorfor kontorets indretning ofte er en overset ressource. Hvorfor den gode arbejdsplads er den, der har mange forskellige rum, der passer til arbejdets forskellige opgaver – og ikke mindst hvordan du selv kan indrette dig til mere trivsel.

Mads Lindholm en af pionererne inden for anvendt arkitekturpsykologi og strategisk indretning af vidensarbejdspladser, og forfatter til flere bøger og artikler om arbejdspladsens fysiske omgivelser og udvikling. Mads står desuden bag firmaet Lindholm Erhvervspsykologi