Monthly Archives: February 2015

Gør din passion til din levevej

Jakob Høy BiegelHar du en passion? Og drømmer du ind imellem om at gøre din passion til din levevej?

Jakob Høy Biegel fra Skatepro har udlevet sin drøm og gjort sin passion for at skate til sin levevej. Kom med på Skatepros og Jakobs rejse fra studiejob over bibeskæftigelse til i dag en virksomhed med over 50 ansatte og som de sidste 4 år er blevet kåret til gazellevirksomhed af Børsen.

Hør, hvad der fik Jakob til at tage springet fra et godt job som ingeniør i en amerikansk virksomhed ud i en usikker tilværelse som iværksætter. Find ud af, hvad der driver ham, og hvorfor han ikke kastede håndklædet i ringen, da rejsen var fyldt med frustrationer og afsagn.

Lad dig inspirere af Jakob. Måske er Jakobs historie det skub, du skal have for at få modet til at forfølge din drøm.

Er du psykisk robust?

ebbelavendtVi skal spise sundt, vi skal motionere hver dag, vi skal sove godt og ikke alt for længe! Det er blot nogle af de anbefalinger, der hører med til et godt og langt liv.

Men hvordan forsikrer vi os egentlig mod den modgang, der følger som en naturlig del af arbejdslivet?

Forskning viser, at psykisk robuste mennesker har lettere ved at overkomme mobning på arbejdspladsen, stress, at blive fyret eller andre af arbejdslivets udfordringer. I denne podcast sætter forsker og erhvervspsykolog, Ebbe Lavendt, fokus på begrebet psykisk robusthed. Han fortæller bl.a.,hvorfor det er vigtigt og giver dig gode råd til, hvordan du kan blive mere robust.

Fri mig fra succes – i dag bliver en god dag!

emilia - bjarke johansen 2

Få i denne podcast et bud hvordan du kan gå fra følelsen af fiasko til følelsen af at slå til. Hør hvorfor vi langt hen ad vejen planlægger vores egen fiasko og hvorfor vi skal slå vores drømme ihjel?

Det og meget mere, når Emilia Van Hauen viser dig vejen til at slippe væk fra succestyranniet og blive fiaskofri!

 

 

Lyt med her og hør hvordan.

Slået hjem men ikke ud – tiden efter Nordisk Fjer skandalen

12 - AndersDu har givetvist hørt om OW bunkers? Men tilbage i 1990 fandt en endnu mere spektakulær skandale sted – nemlig: Nordisk Fjer skandalen. Den bliver betegnet som Danmarkshistoriens største erhvervsskandale med svindel i milliardklassen, bedrag og selvmord i topledelsen.

Mød i denne podcast Anders Wejrup som var en af hovedpersonerne i skandalen. Hør hans historie om at have været i kløerne på en psykopatisk bestyrelsesformand for senere at blive sendt i fængsel og få hans råd til hvordan man kan kæmpe sig tilbage til en god karriere.