Om vores podcast

I Krifa podcaster vi med passion og faglighed om alt det, der giver dig god arbejdslyst. Vi vil gerne give dig en god digital oplevelse, som du kan bruge i dit arbejdsliv eller privat – eller begge steder.

Arbejde og fritid hænger sammen
Vi ved nemlig godt, at det ikke kun er det, der sker, mens du er på arbejde, der påvirker din arbejdsdag. Det er også alt det rundt om, der former, hvordan dagen på arbejde bliver: Hvordan det går derhjemme …  Hvordan økonomien hænger sammen … Hvordan helbreddet har det … Hvad du spiser … Hvor godt du sover … Om du får motioneret … Osv.

Ligesom du ikke kan lade privatlivet blive derhjemme, når du møder på arbejde, kan du heller ikke lade arbejdet blive på arbejde. Dårlige kollegaer, en udfordrende chef, uoverskuelige opgaver … eller modsat: Fantastiske kollegaer, en perfekt chef, spændende opgaver osv. gør lige så meget ved din fritid som dit arbejdsliv.

Arbejde og fritid hænger således sammen og påvirker gensidigt hinanden. Derfor podcaster Krifa om alt det, der bredt set giver dig god arbejdslyst.

Sådan gør du
Du kan lytte til vores podcast direkte her på hjemmesiden. Bare find den podcast, du gerne vil høre og klik på playknappen.

Men mange lytter til podcast via deres telefon, når de er på farten.Du finder Krifas podcast på din telefon på samme måde, som du ellers finder podcast. Præcis hvordan afhænger af, hvilken telefon du har.

På en iPhone søger du på i iTunes eller via din podcast-app på “Krifa”.
På en telefon med et andet styresystem søger du også via din podcast-app. Her skal du måske angive en internetadresse til, hvor telefonen skal finde Krifas podcast. Denne er www.krifapodcast.dk

Gratis for alle
Vores podcast er ikke kun for vores kunder. De er for alle. Så uanset om du er kunde i Krifa eller ej, kan du lytte til og abonnere på vores podcast.

God fornøjelse!